پنج نکته ساده درباره آمار درخواست‌های درگاه ملی مجوزها که باید بدانید در سال 2025

پنج نکته ساده درباره آمار درخواست‌های درگاه ملی مجوزها که باید بدانید در سال 2025

پنج نکته ساده درباره آمار درخواست‌های درگاه ملی مجوزها که باید بدانید در سال 2025

Blog Article

توصیه می‌شود در این بازه زمانی، وضعیت درخواست خود را در سامانه ثبت من پیگیری کنید.

در صورت وجود نقص، رد درخواست همراه با ذکر موارد ناقصی به شما اعلام می‌شود.

علاوه‌براین، شرایط و مدارک مورد نیاز برای صدور پروانه‌ی کسب بسته به نوع صنف متقاضی متفاوت است.

میزان سرمایه‌گذاری رتبه ایران در هوش مصنوعی را کاهش داد

درگاه ملی مجوزهای کشور، یک پلتفرم آنلاین است که به منظور سهولت و شفاف سازی امور مربوط به صدور مجوز کسب و کار، ایجاد شده است. این درگاه اطلاعاتی را در مورد شرایط، مدارک، زمان و هزینه‌های مورد نیاز برای دریافت مجوزهای کسب و کار در ایران به صورت شفاف و قابل فهم برای تمامی افراد و شرکت‌ها ارائه می‌دهد.

صفحه راهنمای دریافت مجوز کسب وکاری که مجوزش را می خواهید در نوار صفحه اصلی جستجو کنید ممکن است کسب وکار مورد نظرتان مجوز خانگی صنفی یا دستگاهی داشته باشد سطح کار را دقیق انتخاب کنید اگر کسب وکار مورد نظرتان را ً نیافتید در لینک مجوزها در نوار بالای درگاه ملی را هم جستجو کنید آن جا حتما مجوزتان را پیدا می کنید اگر مجوزتان پیدا نشد به پشتیبانی اطلاع دهید تا پیگیری شود و برایش کاربرگ درست شود

در قسمت دیگری از سامانه بخشی در نظر گرفته شده است که کسانی که درخواست مجوز آن‌ها رد شده است می‌توانند اعتراض خود را اعلام کرده تا مدارک مجدداً بررسی شود.

ورود به سامانه ثبت من: دوباره وارد سامانه شوید و از منوی “اسناد رسمی” گزینه “مجوز سردفتری” را انتخاب کنید.

برخی کسب‌وکارها می‌توانند هم از طریق اتحادیه‌های صنفی و هم از طریق وزارتخانه‌های دولتی مجوز دریافت کنند.

نیمی از درخواست‌های صدور مجوز که در درگاه ملی مجوزها در سال گذشته ثبت شده است منجر به صدور مجوز شده است.

جدول منتشر شده نشان می‌دهد که بخش خصوصی عملکرد مناسبی در صدور مجوز نداشته است، علاوه بر اینکه اتاق تعاون ایران در انتهای جدول قرار دارد، اتاق بازرگانی، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز به انتهاب جدول نزدیکند.

استفاده از این سامانه‌ها می‌تواند به طور قابل توجهی در تسهیل فرآیند شروع کسب و کار click here و ایجاد فرصت‌های جدید برای افراد جویای کار مؤثر باشد.

شرکت آکام آتا (سهامی خاص – تاسیس ۱۳۹۸) با موضوعات مشاوره کارآفرینی (مرکز کارآفرینی)، مشاوره کسب و کار و مشاوره مدیریت با مجوز رسمی مشاوره تجاری فعالیت دارد. این شرکت از جمله شرکت های انفورماتیک فعال در حوزه طراحی وبسایت و اپلیکیشن، سئو و همچنین دیجیتال مارکتینگ فعال است.

تمامی استعلامات مربوط به اعتبار مجوز نیز از طریق سامانه‌ رسمی انجام می‌شود. در صورت بروز مشکل در اطلاعات مجوز، متقاضی می‌تواند از طریق درگاه ملی مجوزها درخواست اصلاح یا پیگیری قانونی ارائه دهد. نسخه‌ی دیجیتالی مجوز در حساب کاربری متقاضی در سامانه‌ ملی مجوزها نگهداری می‌شود و در صورت نیاز به ارائه‌ی مجوز در معاملات یا همکاری‌های تجاری، استعلام الکترونیکی آن کافی است و دریافت نسخه‌ی چاپی ضرورتی ندارد.

Report this page